Consultancy

Maatwerk, integer en transparant

Interne beheersing en compliance zijn iedere dag aan de orde. 4PP Audit geeft u advies en helpt u bij al uw vraagstukken op beleidsniveau, passend in de dagelijkse gang van zaken binnen uw organisatie. Het gaat hierbij om transparantie, integriteit en zorgvuldigheid in de bedrijfsprocessen.

Mogelijkheden Consultancy

4PP Audit geeft u advies en helpt u bij al uw vraagstukken op beleidsniveau, passend in de dagelijkse gang van zaken binnen uw organisatie. De mogelijkheden bij consultancy zijn uiteenlopend. Het is net waar uw organisatie behoefte aan heeft. U kunt denken aan advies en/of ondersteuning op het gebied van Interne Beheersing, Risicomanagement of Compliance. Onze consultancy-projecten zijn altijd maatwerk tegen een eerlijke en transparante prijs.

Wilt u meer weten over deze mogelijkheden, neem dan contact op via ons contactformulier. Wij informeren u graag welke variant het beste bij uw hulpvraag past.

Werkwijze

Onze opdrachtgever staat altijd centraal en daarom hebben wij graag persoonlijk contact en werken we met korte communicatielijnen. Een consultancy-project bestaat naast de inventarisatie van uw wensen uit de volgende fases:

Planning

Uitvoering

Rapportage

Optimale samenwerking

Wij streven naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Hiervoor is meer nodig dan enkel vaktechnische kennis. Dit heeft ook te maken met een persoonlijke klik. 4PP Audit zet zich voor de volle honderd procent in en verwacht dit ook van de andere partij. Zo is de toegevoegde waarde van 4PP Audit en het consultancy-project alleen maar meer.

4PP Audit

Kievit 22, Maurik

+31 (0) 344 787 336

  CONTACTFORMULIER

  CONTACT FORMULIER

  Inschrijven - Training 1

  Hier kunt u zich inschrijven voor training 1 welke plaats vindt op 2 en 9 februari 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

  Training - In Control Statements - 1

  Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.

  Inschrijven - Training 2

  Hier kunt u zich inschrijven voor training 2 welke plaats vindt op 16 en 23 februari 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

  Training - In Control Statements - 2

  Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.

  Inschrijven - Training 3

  Hier kunt u zich inschrijven voor training 2 welke plaats vindt op 3 en 10 maart 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

  Training - In Control Statements - 3

  Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.