Internal Audit as a Service

 

Wij zijn specialisten op gebied van Internal Audit. Wij ondersteunen de Internal Audit Functie van uw organisatie of vullen deze naar wens in.

Heeft u behoefte aan een deskundige en objectieve Internal Audit Functie maar wenst u deze niet (volledig) intern in te vullen?

4PP Audit is een betrouwbare partner op gebied van Internal Audit en gerelateerde consultancy dienstverlening. Een goede Internal Audit Functie is van toegevoegde waarde voor uw organisatie. Het inrichten van uw Internal Audit Functie doen we in overleg met u, zodat deze passend is bij uw doelstellingen. U kunt uw Internal Audit Functie volledig of deels aan ons uitbesteden. We bespreken de mogelijkheden en uw wensen graag met u, in samenhang met van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Wij streven een goede samenwerking met onze cliënten na. Voor een goede samenwerking is meer nodig dan vaktechnische kennis, wij vinden het daarom belangrijk dat er een persoonlijke klik is. De toegevoegde waarde van 4PP Audit en uw Internal Audit Functie zal daarmee groter zijn.

Een Internal Audit Functie verzorgd door 4PP Audit draagt bij aan verbetering van en zorgt voor meerwaarde van Risico Management, Interne Beheersing en Governance procedures.

Wij zorgen voor een objectieve, deskundige inrichting van de Internal Audit Functie. 

Naast onze Internal Audit as a Service dienstverlening, bieden wij ook consultancy diensten, informatiesessies en cursussen aan.

Internal Audit

Er zijn diverse mogelijkheden voor invulling van uw Internal Audit Functie. U kunt er voor kiezen om de Internal Audit Functie volledig uit te besteden of deze op basis van co-sourcing in te richten. Co-sourcing is in vele varianten mogelijk. Wij bespreken deze graag met u.

Daarnaast kunnen wij uw Internal Audit Functie ook ondersteunen, als u deze niet volledig heeft uitbesteed. Hierbij kunt u denken aan vaktechnische ondersteuning, training van Internal Audit medewerkers of het inhuren van een specialist ten behoeve van een bepaalde opdracht, bij piekmomenten of ziekte van een medewerker.

Wij passen bij onze dienstverlening de eisen toe die het Institute van Internal Auditors daaraan stelt. Daarnaast worden ook eisen van een toezichthouder nageleefd. Hiermee bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige Internal Audit dienstverlening. Dit alles tegen een eerlijke en transparante prijs.

Inschrijven - Training 1

Hier kunt u zich inschrijven voor training 1 welke plaats vindt op 2 en 9 februari 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

Training - In Control Statements - 1

Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.

Inschrijven - Training 2

Hier kunt u zich inschrijven voor training 2 welke plaats vindt op 16 en 23 februari 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

Training - In Control Statements - 2

Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.

Inschrijven - Training 3

Hier kunt u zich inschrijven voor training 2 welke plaats vindt op 3 en 10 maart 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

Training - In Control Statements - 3

Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.