Internal Audit

Persoonlijk, eerlijk en dynamisch

Een goede Internal Audit Functie is van toegevoegde waarde voor uw organisatie. Het geeft inzicht en helpt bij het verbeteren van uw processen. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer bedrijven zelf de behoefte hebben om deze functie in te richten.

Mogelijkheden Internal Audit

Het inrichten van uw Internal Audit Functie doen we altijd in overleg, zodat deze passend is bij de doelstellingen van uw bedrijf.  Wij noemen dat Internal Audit as a Service.

Allereerst is het mogelijk om de functie volledig aan ons uit te besteden, wij ontzorgen u en nemen de functie geheel voor onze rekening. Op basis van insourcing of outsourcing slaan we de handen ineen en zorgen we samen voor de optimalisatie van al uw processen.

Daarnaast kunnen wij uw Internal Audit Functie ook ondersteunen, als u deze niet volledig wenst uit te besteden. Dit noemen wij co-sourcing. U kunt hierbij denken aan vaktechnische ondersteuning, het inhuren van een specialist bij een specifieke opdracht, bij piekmomenten of bijvoorbeeld bij ziekte van een medewerker.

Wilt u meer weten over deze mogelijkheden, neem dan contact op via ons contactformulier. Wij informeren u graag welke variant het beste bij uw hulpvraag past.

Werkwijze

Onze opdrachtgever staat altijd centraal en daarom hebben wij graag persoonlijk contact en werken we met korte communicatielijnen. Naast de inrichting van de Internal Audit Functie bestaat een audit jaar uit de volgende fases:

Planning

Uitvoering

Rapportage

Kwalitatief hoogwaardig

Wij passen bij onze dienstverlening de eisen toe die het Instituut van Internal Auditors (IIA) daaraan stelt. Daarnaast worden ook eisen van een toezichthouder nageleefd. Hiermee bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige Internal Audit dienstverlening. Dit alles tegen een eerlijke en transparante prijs.

Optimale samenwerking

Wij streven naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Hiervoor is meer nodig dan enkel vaktechnische kennis. Dit heeft ook te maken met een persoonlijke klik. 4PP Audit zet zich voor de volle honderd procent in en verwacht dit ook van de andere partij. Zo is de toegevoegde waarde van 4PP Audit en uw Internal Audit Functie alleen maar meer.

4PP Audit

Kievit 22, Maurik

+31 (0) 344 787 336

  CONTACTFORMULIER

  CONTACT FORMULIER

  Inschrijven - Training 1

  Hier kunt u zich inschrijven voor training 1 welke plaats vindt op 2 en 9 februari 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

  Training - In Control Statements - 1

  Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.

  Inschrijven - Training 2

  Hier kunt u zich inschrijven voor training 2 welke plaats vindt op 16 en 23 februari 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

  Training - In Control Statements - 2

  Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.

  Inschrijven - Training 3

  Hier kunt u zich inschrijven voor training 2 welke plaats vindt op 3 en 10 maart 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

  Training - In Control Statements - 3

  Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.