Over ons

4PP - Internal Audit as a Service
4PP Audit – For People & Processes. Dat is waar wij voor staan en wat ons motiveert. Door middel van het uitvoeren van Internal Audits dragen wij bij aan het verder verbeteren van de interne processen ten behoeve van de belanghebbenden, de mensen!

Onze doelstelling is om uw processen en informatievoorzieningen te verbeteren, zodat u meerwaarde kunt creëren voor uw klanten, belanghebbenden en medewerkers.

Audit to improve!

4PP Audit is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn specialisten op gebied van Internal Audit. Wij bieden uw organisatie diverse mogelijkheden aan om uw Internal Audit Functie in te vullen of te ondersteunen.

Ons team bestaat uit professionals met veel relevante kennis en ruime ervaring. Naast ons eigen team hebben wij een netwerk van professionals die ons, waar nodig, kunnen ondersteunen. Daardoor kunnen wij flexibel zijn en kunnen wij de juiste kennis en ervaring in zetten bij een opdracht.

Persoonlijk contact en korte communicatielijnen, daar houden wij van. Wij vinden dat ook van belang voor een goede samenwerking en om ervaring en kennis te delen. Hierdoor kunnen wij een optimale dienstverlening leveren.

Kiezen voor 4PP Audit betekent dat u kiest voor specialistische ervaring en kennis van uw branche. Wij richten ons op specifieke segmenten, omdat daar onze kennis en ervaring ligt. Daarnaast kiest u voor onze persoonlijke benadering. Dit alles, tegen een eerlijke prijs.

Onze dienstverlening richt zich voornamelijk op pensioenfondsen, vermogensbeheerders en fintech bedrijven.

Wilt u meer weten over ons en over onze diensten, dan kunt u contact opnemen met Daniël Brouwer via +31 (0) 6 52 66 03 97 of via email contact@4ppaudit.nl.

Wordt u liever terug gebeld, dan kunt u ook onderstaand contactformulier invullen.

Wij sturen u graag onze brochure toe, deze kunt u hier aanvragen:

 

 

 

Inschrijven - Training 1

Hier kunt u zich inschrijven voor training 1 welke plaats vindt op 2 en 9 februari 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

Training - In Control Statements - 1

Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.

Inschrijven - Training 2

Hier kunt u zich inschrijven voor training 2 welke plaats vindt op 16 en 23 februari 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

Training - In Control Statements - 2

Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.

Inschrijven - Training 3

Hier kunt u zich inschrijven voor training 2 welke plaats vindt op 3 en 10 maart 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

Training - In Control Statements - 3

Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.