Over ons

Persoonlijk, eerlijk en dynamisch

4PP Audit is een dynamisch en jong bedrijf gespecialiseerd in Internal Audit. Wij zorgen ervoor dat u meer inzicht krijgt over het functioneren van uw bedrijfsvoering. Met deze inzichten kunt u uw processen en informatievoorzieningen verbeteren wat u veel voordelen kan opleveren. Bij alles wat wij doen staan u, uw klanten, belanghebbende en medewerkers centraal. Dit alles, tegen een eerlijke prijs.

Waar staat 4PP Audit voor?

Daar kunnen we kort over zijn: For People & Processes. Dat is waar wij voor staan en wat ons iedere dag opnieuw motiveert. We gaan voor een duurzame samenwerking met onze opdrachtgever en zullen ons hier altijd volop voor inzetten. We verwachten dat dit wederzijds ook zo is. Want alleen dan bereik je een optimale samenwerking voor beide partijen, met het beste resultaat!

HET TEAM

Ons team bestaat uit professionals met relevante kennis en ruime ervaring. Maar we doen het niet alleen, ook in ons netwerk kunnen we rekenen op de nodige ondersteuning. Want samen sta je sterker dan alleen. Dit maakt dat wij flexibel zijn en we voor iedere klus de juiste specialist kunnen inzetten. Dit om voor onze opdrachtgevers écht een meerwaarde te bieden.

Over Daniël

Daniël Brouwer is een ervaren audit professional en directeur van 4PP Audit. Hij heeft meer dan 15 jaar werkervaring in de financiële sector. Daniël heeft zijn basis gelegd bij KPMG in de auditpraktijk en waarna hij zich is gaan specialiseren in Internal Audit, voornamelijk gericht op pensioenfondsen en vermogensbeheer. Sinds hij in 2018 4PP Audit heeft opgericht, draait hij voor geen enkele opdracht zijn hand meer om. Daniel is eerlijk en rechtdoorzee. Ondanks zijn academische achtergrond zoekt hij altijd naar een doordachte en pragmatische oplossing.

Over Marvin

Marvin Berendse is een Register Operational Auditor (RO) en heeft jarenlange audit ervaring. Tijdens zijn academische studie is hij zijn carrière gestart bij een Big-4 kantoor in de auditpraktijk. Vandaag de dag richt hij zich voornamelijk op Internal Audit. Marvin heeft uitstekende communicatieve vaardigheden en beschikt over een gezonde dosis zelfvertrouwen. Net als Daniel gaat zijn voorkeur altijd uit naar een pragmatische oplossing voor de opdrachtgever.

4PP Audit

Kievit 22, Maurik

+31 (0) 344 787 336

  CONTACTFORMULIER

  CONTACT FORMULIER

  Inschrijven - Training 1

  Hier kunt u zich inschrijven voor training 1 welke plaats vindt op 2 en 9 februari 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

  Training - In Control Statements - 1

  Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.

  Inschrijven - Training 2

  Hier kunt u zich inschrijven voor training 2 welke plaats vindt op 16 en 23 februari 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

  Training - In Control Statements - 2

  Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.

  Inschrijven - Training 3

  Hier kunt u zich inschrijven voor training 2 welke plaats vindt op 3 en 10 maart 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

  Training - In Control Statements - 3

  Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.