Pensioenfondsen

Deskundig, Objectief, Sleutelfuncties

Pensioen fondsen

Deskundig, Objectief, Sleutelfuncties

Voor pensioenfondsen is er de afgelopen jaren een hoop veranderd in de wetgeving en de verplichtingen waar zij aan moeten voldoen. Vooral de IORP II Richtlijn heeft recent grote impact gehad.

Mogelijkheden Pensioenfondsen

Bij 4PP Audit kunt u terecht voor de invulling van uw Internal Audit Functie en uw Risk Management Functie. Wij kunnen zowel als sleutelfunctiehouder en als -vervuller van dienst zijn.

Het invullen van een sleutelfunctie door 4PP Audit draagt bij aan verbetering van en zorgt voor meerwaarde van Internal Audit, Risk Management, interne beheersing en governance procedures. Leest u hier meer over onze dienstverlening:

Over IORP II

De IORP II richtlijn is sinds 2019 in de Nederlandse wetgeving geïmplementeerd. De IORPP II is overkoepelend in de gehele Europese Unie. Een aantal belangrijke veranderingen voor Nederland is dat er aanvullende regelgeving is voor governance. Een van de grootste wijzigingen is dat pensioenfondsen onder andere een Internal Audit Functie en een Risico Management Functie ingericht moeten hebben. Ook is er een expliciete scheiding van de uitvoerende rol en de controle op deze uitvoering, een sleutelfunctiehouder en sleutelfunctievervuller.

De meest recente updates op het gebied van IORPII kunt u vinden op de website van De Nederlandsche Bank

Optimale samenwerking

Wij streven naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Hiervoor is meer nodig dan enkel vaktechnische kennis. Dit heeft ook te maken met een persoonlijke klik. 4PP Audit zet zich voor de volle honderd procent in en verwacht dit ook van de andere partij. Zo is de toegevoegde waarde van 4PP Audit voor uw pensioenfonds alleen maar meer.

4PP Audit

Kievit 22, Maurik

+31 (0) 344 787 336

  CONTACTFORMULIER

  CONTACT FORMULIER

  Inschrijven - Training 1

  Hier kunt u zich inschrijven voor training 1 welke plaats vindt op 2 en 9 februari 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

  Training - In Control Statements - 1

  Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.

  Inschrijven - Training 2

  Hier kunt u zich inschrijven voor training 2 welke plaats vindt op 16 en 23 februari 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

  Training - In Control Statements - 2

  Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.

  Inschrijven - Training 3

  Hier kunt u zich inschrijven voor training 2 welke plaats vindt op 3 en 10 maart 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

  Training - In Control Statements - 3

  Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.