Overeenstemming over overdracht Volo pensioenen

Door: Daniel Brouwer
06 Oct 2020

Volo publiceert op haar website:

“Na uitvoerige besprekingen met andere pensioenfondsen en de betrokken sociale partners hebben we overeenstemming bereikt over de overdracht van de bij Volo pensioen opgebouwde pensioenrechten. Daarbij is gezocht naar een passend alternatief met lange termijnperspectief voor alle deelnemers. Hieronder ziet u wat van toepassing is:

Volo pensioenNieuw pensioenfondsOverdrachtsdatum
Kring Primo
(voormalig St. Jan Huysman Fonds)
Centraal Beheer APF Kring DB Stabiliteit 2.01 november 2020, onder voorbehoud van goedkeuring DNB
Kring Secundo (basisregeling ORTEC International en Finance)Het nederlandse pensioenfonds Collectiviteitkring 1 1 oktober 2020
Kring Solo (excedentregeling ORTEC Finance en International)a.s.r. Pensioenen1 oktober 2020

De deelnemers van kring Secundo en kring Solo worden door Volo pensioen per brief over de overdrachten geïnformeerd. Van de nieuwe pensioenfondsen ontvangen zij in oktober meer informatie over alle praktische zaken rondom het pensioen.

De deelnemers van kring Primo informeren wij zodra De Nederlandsche Bank de waardeoverdracht heeft goedgekeurd en de overdrachtsdatum definitief is. Tot aan de overdrachtsdatum blijft de pensioenopbouw doorgaan bij Volo pensioen. Op deze wijze waarborgen wij de pensioenen van de deelnemers.

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Centraal Beheer HNPF VOLO

Lees verder: Bron

Ook interessant…

Nieuwbrief

Bent u benieuwd waar 4PP Audit mee bezig is? Wij houden u graag op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief. Schrijf u nu in en mis niets!

Door in te schrijven voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met ons Privacybeleid.