Pensioenfonds IFF tevreden met uitvoerder Blue Sky Group

Door: admin
30 Jul 2020

IFF publiceert in haar jaarverslag:

“In 2019 is de uitbesteding van de pensioenadminstratie aan Blue Sky Group geëvalueerd. Hierbij is onder andere gekeken naar toekomstbestendigheid van de pensioenadministratie van Blue Sky Group versus andere dienstverleners. Tevens hebben we een relatiebezoek gebracht waar we met name hebben gekeken naar risicobeheersing met focus op IT-risico’s omtrent uitbesteding.

Als bestuur hebben we geconcludeerd dat we zeer tevreden zijn met de uitvoering door Blue Sky Group en de relatie graag voortzetten.

Fondsprofiel IFF:

IFF is een OPF met eind Q1 2020 een belegd vermogen van € 416 Mil waarvan 0% herverzekerd en 0% voor risico deelnemer. Het fonds heeft een deelnemersbestand met in 2018 1,053 actieve bijdragers en 528 pensioengerechtigden. De beleggingen voor risico pensioenfonds hadden in Q1 2020 een rendement van -4.1%. Eind Q1 2020 had het fonds een beleidsdekkingsgraad van 112.2% terwijl de vereiste dekkingsgraad op dat moment 114.4% bedroeg. De fiduciair manager van het fonds is Non-external en de pensioenadministratie wordt uitgevoerd door Blue Sky Group

Lees verder: Bron

Ook interessant…

Nieuwbrief

Bent u benieuwd waar 4PP Audit mee bezig is? Wij houden u graag op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief. Schrijf u nu in en mis niets!

Door in te schrijven voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met ons Privacybeleid.