Risk Management

Continue, analyseren en mitigeren

Bij Risicomanagement, ook wel risicobeheersing genoemd, worden alle risico’s binnen een organisatie op een gestructureerde manier in kaart gebracht. Risicomanagement is een continu proces. Door de risico’s en de mogelijke gevolgen hiervan te inventariseren, analyseren én evalueren kan de organisatie hier pro-actief op inspelen. Hierdoor zijn deze beter beheersbaar en eventuele ernstige gevolgen te beperken.

Mogelijkheden Risk Management

Het is mogelijk om uw Risicomanagementfunctie volledig uit te besteden aan 4PP Audit. Dat wil zeggen dat wij de functie geheel voor u vervullen en uit handen nemen. Natuurlijk houden we hierbij altijd rekening met uw wensen en doelstellingen.

 Een andere optie is te kiezen voor co-sourcing. Hierbij vervullen wij deels de functie en/of ondersteunen we het bestaande team. U kunt hiervoor kiezen wanneer u behoefte heeft aan vaktechnische ondersteuning, u een specialist nodig heeft voor een specifieke opdracht, bij piekmomenten of bijvoorbeeld bij ziekte van een medewerker.

Tot slot kunnen wij ook het operationele risicomanagement voor u verzorgen. Hierbij leveren wij een specialist die op de werkvloer waarborgt dat alle operationele risk management werkzaamheden worden uitgevoerd.

Wilt u meer weten over deze mogelijkheden, neem dan contact op via ons contactformulier. Wij informeren u graag welke variant het beste bij uw hulpvraag past.

 

Werkwijze

Onze opdrachtgever staat altijd centraal en daarom hebben wij graag persoonlijk contact en werken we met korte communicatielijnen. Naast de inrichting van de Risk Management Functie bestaat een het proces globaal uit de volgende fases:

Planning

Uitvoering

Rapportage

Optimale samenwerking

Wij streven naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Hiervoor is meer nodig dan enkel vaktechnische kennis. Dit heeft ook te maken met een persoonlijke klik. 4PP Audit zet zich voor de volle honderd procent in en verwacht dit ook van de andere partij. Zo is de toegevoegde waarde van 4PP Audit en uw Risk Management Functie alleen maar meer.

4PP Audit

Kievit 22, Maurik

+31 (0) 344 787 336

  CONTACTFORMULIER

  CONTACT FORMULIER

  Inschrijven - Training 1

  Hier kunt u zich inschrijven voor training 1 welke plaats vindt op 2 en 9 februari 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

  Training - In Control Statements - 1

  Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.

  Inschrijven - Training 2

  Hier kunt u zich inschrijven voor training 2 welke plaats vindt op 16 en 23 februari 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

  Training - In Control Statements - 2

  Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.

  Inschrijven - Training 3

  Hier kunt u zich inschrijven voor training 2 welke plaats vindt op 3 en 10 maart 2022 om 9:30 uur via Microsoft Teams.

  Training - In Control Statements - 3

  Wij hebben uw inschrijving ontvangen, zodra deze verwerkt is ontvangt u hiervan een bevestiging.